LETÖLTÖM

Én nem is magyarázok semmit, mert szerencsére van egy ismerősöm, aki a legnagyobb Király L. Norbi fanok közé tartozik! Lássuk az ő szavait:

"Számomra az X-faktor igazi nyertese Király L. Norbert. Sokkal többet nyert, mint egy 3.hely. Megnyert minket,több mint 200.000 facebookos rajongót és még kitudja hányat ezen kívül…Megnyerte azt,hogy sorra jelennek meg a lemezei,legutóbb már a Második X címmel,melyre saját maga írta a szöveget. Ez is mutatja tehetségét, hogy másban is zseniális…Valamint szerepet kapott a szeptembertől induló X faktorban is,ahol riprteri képességeit csillogtathatja. Összegezve,Norbi egy egyedi stílusú,könnyen szerethető figura aki a műsor után is ugyanaz maradt,nem szállt fejébe a dicsőség,igyekszik a rajongóival minél többet foglalkozni. És a mottó amit észben kell tartani: „Rock and Roll vagy gyerekek”

A bejegyzés trackback címe:

https://musice.blog.hu/api/trackback/id/tr513175875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása